Top Comunitati

Termeni si Conditii

bullet

1. Informatii despre site

1.1. Site-ul web instrainatate.ro este proprietatea firmei E-afacere SRL, cu sediul in Bucuresti, Str, Cornisei 33, sector 2, inregistrata la Registrul Comertului cu numarul J40/17093/25.10.2004, numita pe parcursul acestor termeni si conditii Instrainatate.ro

1.2. Instrainatate.ro este un site web cu informatii pentru romanii din strainatate si foloseste ca surse agentiile de stiri Hotnews.ro, Rgnpress.rom precum si Youtube.com.

1.3. Termenii si conditiile sunt aplicabile tuturor utilizatorilor, inclusiv celor care contribuie cu informatii, materiale si servicii pe site.

1.4. Instrainatate.ro poate conţine link-uri spre alte site-uri. Instrainatate.ro nu-si asuma responsabilitatea pentru continutul, politica sau practicile oricarui alt site, inclusiv a acelor site-uri din care sunt preluate informatiile.

2. Proprietatea Intelectuala

2.1. Continutul si design-ul Instrainatate.ro sunt proprietatea Instrainatate.ro si sunt protejate prin legislatia romana in vigoare cu privire la drepturile de autor si la drepturile conexe. In cazul informatiilor si continutului postat de utilizatori inregistrati, terte parti sau parteneri pe site-ul Instrainatate.ro, dreptul de autor si responsabilitatea asupra acestora apartin in totalitate celor care au publicat acea informatie. In cazul continutului preluat de la parteneri pe baza acordurilor incheiate, acestea sunt identficate prin mentionarea numelui partenerului linga textul sau imaginea respectiva.

2.2. Puteti folosi continutul Instrainatate.ro doar pentru folosinta dvs. personala, iar actiunile descrise mai jos nu sunt permise fara un acord prealabil, in scris cu Instrainatate.ro:

a. indepartarea insemnelor care identifica dreptul de autor al Instrainatate.ro asupra continutului;
b. modificarea, publicarea, transmiterea, retransmiterea in orice mod sau forma a continutului, fara un acord prealabil, in scris cu Instrainatate.ro;
c. reproducerea sau stocarea continutului, precum si trimiterea acestui continut catre orice alt website, server sau orice alt mijloc de stocare a informatiei, daca scopul acestei activitati este unul comercial.

2.3. Este interzisa orice utilizare a continutului Instrainatate.ro in alte scopuri decat cele permise de prezentul document sau de legislatia in vigoare. Cererile de utilizare a continutului in alte scopuri decat cele permise pot fi trimise la adresa de email office@e-afacere.ro.

2.4. Daca un anumit continut aflat pe site-ul Instrainatate.ro incalca drepturile dvs. de proprietate intelectuala, dreptul la viata privata, la publicitate sau alte drepturi personale, sunteti rugat sa trimiteti un email la office@e-afacere.ro pentru a permite administratorilor office@e-afacere.ro sa actioneze in conformitate cu dispozitiile legale (conform Legii 365/2002 privind comertul electronic).

2.5. In cazul materialelor incarcate de utilizatori, Instrainatate.ro nu poate fi facut responsabil pentru continutul pus de terte persoane.

3. Termeni de utilizare

3.1. Acceptul dumneavoastră Vizitand si utilizand acest website acceptati automat termenii si conditiile de utilizare a site-ului.

3.2. Accesul pe website

3.2.1. Termeni de folosinta: (i) site-ul se va utiliza doar in interes personal si non-comercial; (ii) nu veti copia sau distribui nici o parte din acest site in nici un fel de mediu, fara a obtine in prealabil o autorizatie scrisa de la administratorul site-ului; (iii) nu veti altera sau modifica nici o parte din acest site in afara de ceea ce este necesar pentru utilizarea site-ului in scopul cu care a fost creat; (iv) veti respecta termenii si conditiile acestui site.
3.2.2. Dvs sunteti unic raspunzator de activitatea ce are loc in cadrul contului dvs si trebuie sa pastrati securitatea parolei contului dvs. Trebuie sa anuntati imediat administratorul site-ului in cazul in care securitatea contului dvs este compromisa sau contul este utilizat neautorizat de catre altcineva. Dvs sunteti raspunzator de daunele cauzate site-ului sau unor terte instante prin utilizarea neautorizata.

5. Postarea de către utilizator

5.1. Veti fi singurul raspunzator de materialele pe care le postati si de consecinta postarii sau publicarii lor. Postand materialul pe site, acordati catre Instrainatate.ro o licenta (in sensul cesionarii drepturilor patrimoniale de autor, potrivit legislatiei aplicabile) neexclusiva, cu titlu gratuit, irevocabila, nelimitata in timp si teritorial prin care transmiteti catre Instrainatate.ro toate drepturile de autor asupra materialului postat, inclusiv utilizarea, reproducerea, transformarea, distribuirea, inchirierea, imprumutul, comunicarea publica, radiodifuzarea, retransmiterea prin cablu, promovarea sau redistribuirea unor părţi din material în orice format media şi prin orice canale media, precum si realizarea de materiale derivate.

5.2. In legatură cu materialele postate, sunteti de asemenea de acord: (i) sa nu postati materiale care sunt protejate de drepturile de autor, sau prin alte drepturi de proprietate ale unei terte persoane, fara consimtamantul proprietarului sau autorului de drept de a posta materialul si de a acorda licenta catre Instrainatate.ro; (ii) sa nu publicati elemente care ar putea dauna site-ului Instrainatate.ro sau unei terte persoane; (iii) sa nu postati materiale obscene, defaimatoare, amenintatoare, pornografice, de hartuire, care sa instige la ura, materiale ofensatorii la adresa rasei sau etniei, materiale care sa incalce vreo lege sau sa fie nepotrivite in vreun fel;(iv) sa nu postati materiale publicitare sau solicitari de colaborari comerciale;

5.4. In timpul utilizării site-ului va expuneti la materiale postate dintr-o varietate de surse si Instrainatate.ro nu este raspunzator de acuratetea, utilitatea, siguranta materialelor sau gradului in care acestea respecta drepturile de proprietate.

6. Suspendarea accesului

Instrainatate.ro poate, fara orice alta notificare sau formalitate si fara ca acest lucru sa necesite explicarea atitudinii sale, sa suspende sau sa blocheze accesul dvs. la continutul site-ului sau la o parte a acestui continut.

7. Schimbari ale site-ului

Instrainatate.ro isi rezerva dreptul de a suspenda, modifica, adauga sau sterge in orice moment portiuni ale continutului sau. De asemenea, Instrainatate.ro isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul utilizatorilor la o parte sau la intregul sau continut.

8. Legea guvernanta

Drepturile si obligatiile partilor, impuse de prezentele termeni si conditii, precum si toate efectele juridice pe care le produce prezentul acord vor fi interpretate si guvernate de legea romana in vigoare. Orice litigiu care are ca obiect acest acord va fi adus spre solutionare in fata unui arbitru, iar in conditiile in care partile nu cad de acord asupra numirii unui arbitru in termen de 15 zile de la notificarea litigiului, competenta va reveni instantelor romanesti de la sediul Instrainatate.ro.

NOTA DE INFORMARE

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, E-afacere, persoana juridica romana cu sediul in Bucuresti, Str, Cornisei 33, sector 2, inregistrata la Registrul Comertului cu numarul J40/17093/25.10.2004 are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.

Prin completarea formularului privind inregistrarea ca membru Instrainatate.ro si accesarea tastei -"Inregistreaza-te", participantul declara ca isi da consimtamantul in mod expres si neechivoc ca datele sale cu caracter personal sa intre in baza de date a Instrainatate.ro si sa fie prelucrate si folosite in viitor de catre aceasta si sau partenerii Instrainatate.ro. Scopurile colectarii datelor dvs de catre Instrainatate.ro, fara alte obligatii din partea acestei societati, sunt urmatoarele:

Trimiterea si postarea mesajelor Dvs. pe site si/sau forum;
Comentarea de catre Dvs a fisierelor adaugate de catre ceilalti membri pe site-ul www.instrainatate.ro;
Adaugarea si gasirea de prieteni cu interese comune, trimiterea de mesaje altor membri inscrisi pe site;
Personalizarea si imbunatatirea experientei pe siteul www.instrainatate.ro prin intermediul uneltelor pe care E-afacere le furnizeaza;
Participarea Dvs. la concursuri, promotii;
Completarea chestionarelor sau subscrierea la buletinele de stiri sau alte liste de corespondare de catre Dvs;
Transmiterea de mesaje non-comerciale sau administrative (privind schimbari in site, administrare etc);
Transmiterea de oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing privind activitatea societatii E-afacere si a tuturor tertilor cu care E-afacere are relatii de orice natura (inclusiv comerciale);
Asigurarea sigurantei site-ului www.instrainatate.ro;
Statistici interne necesare pentru imbunatatirea calitatii si imaginii site-ului Instrainatate.ro si pentru crearea unor particularitati, promotii, functionalitati si servicii noi.

Sunteti obligat sa furnizati datele cu caracter personal, daca doriti sa deveniti membru Instrainatate.ro si sa beneficiati de serviciile mentionate mai sus. Refuzul dvs. de a furniza datele dvs cu caracter personal are urmatoarele efecte:

Nu puteti adauga ocupatia dvs, interesele dvs. Nu puteti sa va personalizati si imbunatati experienta pe site-ul www.instrainatate.ro prin intermediul uneltelor pe care Instrainatate.ro vi le-ar furniza numai daca ati deveni membru Instrainatate.ro
Nu puteti participa la concursuri, promotii,
Nu puteti completa chestionare sau subscrie la buletinele de stiri sau alte liste de corespondare,
Nu primiti mesaje non-comerciale sau administrative (privind schimbari in site, administrare etc), mesaje publicitare
Nu primiti oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing privind activitatea societatii E-afacere si a tuturor tertilor cu care E-afacere are relatii de orice natura (inclusiv comerciale);

Urmatoarele date cu caracter personal – nume, sex, varsta, locatie, interese, descriere, foto, galerie foto vor fi dezvaluite tertilor, respectiv celorlalti utilizatori si vizitatorilor site-ului www.instrainatate.ro, prin afisarea lor pe pagina profilului Dvs. public.

Prin completarea formularului privind inregistrarea ca membru Instrainatate.ro si accesarea tastei -"Inregisteaza-te", participantul declara ca isi da consimtamantul in mod expres si neechivoc ca datele sale cu caracter personal (nume, sex, varsta, locatie, interese, descriere, foto, galerie foto) sa fie dezvaluite tertilor conform celor mentionate mai sus. Prin mentinerea bifarii implicite a casutei ,,newsletter” persoana vizata isi da acordul sa primeasca oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing privind activitatea Instrainatate.ro si a tuturor tertilor cu care Instrainatate.ro are relatii de orice natura (inclusiv comerciale).

In cazul in care persoana vizata nu doreste sa primeasca oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing va debifa casuta "newsletter" privind activitatea Instrainatate.ro si a tuturor tertilor cu care Instrainatate.ro are relatii de orice natura (inclusiv comerciale).

Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

Evenimente

 • Germania
 • , Hamburg
 • Romania
 • , Valcea

Imi plac oamenii cinstiti si corecti

 • Romania
 • , Hunedoara

sunt cel mai tare!

 • Grecia
 • , Tesalia

Seriosa

 • Italia
 • , Lazio

salut la toate cererea dumneavoastră...

 • Franta
 • , Ile de France

Sunt un finanțator francez, cu un...

 • Germania
 • , Hamburg

s

 • Finlanda
 • , Finlanda de Est

GOOD NEWS! GOOD NEWS!! GOOD NEWS!!!...

 • Franta
 • , Centru
 • Romania
 • , Hunedoara

sunt o fire sensibila,urasc...

 • Germania
 • , Bavaria

masseur- therapheut

 • Romania
 • , Mehedinti

Dl / D-na /-ra de fonduri de...

 • Italia
 • , Toscana

sunt un baiat harnic, cu cei 7 ani de...

 • Romania
 • , Cluj

sunt o fire...

 • Rusia
 • , Districtul Federal Volga

funny. xcz z

 • Irlanda
 • , Comitatul Dublin

Sunt tanara,ambitioasa,harnicuta,am...

In strainatate